Mån

Hej vet inte vad jag ska skriva förnågot i dag? De har tydligen snöat över allt i sverige i dag mysko väder? Vill gör 2saker i sommar åka på Sweden Rock och Åka till Ios med en kommpis De är nakdelen med att va fattig!! Jag skulle gärna kunna va arbetslös om jag hadde mycket pengar men de har man ju inte... Å då är det ju inget kul att sitta hemma å glo..


Hur många sätt kan man dö på?

Många har ju sätt ljuset i tunnen det har jag också gort.. Några har sätt sig uppefrån de har jag också finns de fler sätt skicka gärna synpunkter..  När jag såg tunnen var det boffning när jag såg mig själv uppefrån var en överdos så nu vet ni de..

Ons

Ska på jobbintervjuv på fredag Yippe Kay Em Mother Fucker 8kr i timmen alltså.. Hjälpte en kommpis igår med att bära å slita han skulle flytta ut möbler å prylar.. på fredan som var så lirade vi ett gäng nintendo wii å på lördan var det samma gäng då gick vi ut jag halsade sprit tills jag spydde men de jobbiga var att jag råkade spy lite så det fastnade i håret mm vad man kännde sig fräch..Ny duchad å allt :) På söndan låg man i sängen å sprattlade av ångest de var de gammla vanliga de var den helgen de..

Homer

image23

HOMER ROCKAR HAHA

Så var man hemma igen..

I går skulle jag på arbetsintervjuv fast min vanliga otur så vart det inställt.. I dag åkte jag till karlberg med en kommpis vi gick till biljard palatzet spelade någon timme sedan gick vi i musik affärer å sedan käkade vi pitzza för 70kr va lite dyrt tycker jag..

RSS 2.0