X-Boxen

Jag har ficksat x-boxen till internet nu!!image18
Red Ring! Rock on!

666 the day is comming!!

image17

Tishell

Skulle jag ha en övervakare i ett år?? Jag har ju redan 20 övervakare morsan ex morsan mob teamet utsikten psyckolog va fan begär ni mer??????????? Sköt er själv i stället jävla myndighet"!! Föressten inga stålar på mobben så ring för fan! Samhället har blivit is Kallt är det så vi ska ha det??? Så måste man ringa myndigheter å skit även fast man inte har några stålar i mobilen? så ringer dom inte upp när samtalet bryts för att pengarna tagit slut känner mej kränkt.. för dom tror säkert att man lägger på med flit ytliga å trissta människor som ska vissa makt å utan empati ett bra exempel är Rainfelt!!


Onsdag

Fan helvetes jävla skit förenat med piss å päst å senapsgas.. Fick en jävla lust att skita i allt.. men de får man ju inte.. Är så jävla trött på det här att bara sitta hemma å GLO!!!!! Visst för dom som har flickvän eller familj eller dom som helt enkelt är lungna inom bords! Man jag hör inte till dom kategorierna.. image14image15
PSYCKIST INSTABIL......


Tisdag

Va å klippte mig i dag var ett år sedan sisst.. Idag ska jag få en till guitar till guitar hero 3.. Då kan man lira co-op på alla låtar dessutom kan man välja att en kör på easy eller medium å en kör på hard.. Så de jag tänkte säga var att en kan spela spelet på easy å den andra på expert t.ex.. En sak är klart för min del jag ska till sweden rock!! Om jag inte får med mig någon kommpis åker jag själv punkt slut!!! Hör att rock band ska komma till x-box de spelet måste man ha då ingår det 2st guitarrer en bas å en vanlig ett litet trummsätt å en mic.. De blir nog jävligt kul att lira sen..


Måndag

Spelade fight night round 3 i lördags typ i 9-12 timmar å jag har inte klarat av spelet ennu? Hur stort är det egentligen? min boxare har 48 Vinster 8 Feluster 1 ovagord 47 KO!! 57 MATCHER ÄR DET SAMMANLAGGT. Aja de blir ju lite enformigt i längden så jag lira lite guitar hero 3 så länge har klarat några låtar på expert :) .. Vad händer annars då?? Trisst att sitta hemma å glo! Man ska ju sköta sig men va fan hur kul är det i längden att inte ha något jobb då börjar man faktist ruttna! För man har ju ingen kommpis som oxå är arbetslös..Dagarna kan bli endlöst tråkiga så varför inte göra någon som är lite roligt för stunden men vad är det? image11
 JUST NU ÄR DET DÖTT SOM I GRAVEN!!

Fredag

Tjena i dag är det en seg dag är trött som fan!! Ska kanske spela badminton i morgon jag köpte ett rack på sekendhand för 30kr vet inte hur brukbart de är?? Trådarna är slappt spända eller vänta lite här nu dom kanske har blivit slappa effter som någon har använt Racket innan? Hur som hälst de ska tydligen bli storm i kväll? så det kommer att bli gott å gå ut i morgon kväll hahaha nee vete fan vad man hittar på med mig vet man aldrig!! Vad gör man? fan va folk är tråkiga.. Om man är ute på msn så svarar inte vissa fan! ...  Nej fan nu får jag gå å lägga mig innan jag svimmar hare bra alla....

Hört den förut?

De var 2st värnpliktiga som skulle hem Trorsten å Flink.. Då sa Torsten till den andre fan de luktar här då sa Flink du har vell näsan för nära mun. Dom gick vidare Då sa Torsten de stinker ju fan ren skit! Flink sa så farligt är det vell inte? Då sa Torsten Du har skitit på dig! Torsten drar då ner Flinks byxer å konstaterar du har ju skitit på dej!!!!!!!! Flink svarar då ja igår jaa!!

Onsdag

Gick upp vid 11 tiden lite seg effter som jag sommnade klockan 4 på mårgonen.. Har en tv i sängen som jag nojjade över unge fär som att teven skulle slå på av sig själv å att en varelse skulle krypa ut ur tv! Sjuk tanke man jag tror jag påvärkas kraftigt av varg timmen! När jag gick upp så käka jag Spagetti med köttfärsås fast den var alldeles vattnig fast de är ju mat i vilket fall som helst :).. Sedan skulle jag ta ett bad när jag började spola upp vatten så var vattnet aldeles Gult såg ut som någon hadde pissat i badkaret.. Fast så var det ju inte de var råst fast de ska tydligen va bra att bada i effter som det innehåller gärn.. Sedan åkte jag till högdalen å bowla..

1 serien  136
2 serien  113     
3 serien  132
4 seien   159                                                        Snittar då :  135 De är godkännt.. 

image10
                  

                                 Tack för i dag Rock on!

Bakgrund?

image9

Gitar Hero 3 Rockar fett :)

image8

 Är inne på hard nu klarat spelet på Easy å Medium ..

Tisdag

Hej jag skriver ungefär varannan dag i min blogg.. Jag köpte ett spel i söndags Fight Night Round 3 På EB Games i skärholmen för 400kr de var begangnat när jag kom hem satte jag mig ner å skulle börja spela.. Men cd var helt sönder repad dom kan inte ha tästat de i affären. Känndes frystrerande att inte kunna spela skiten!! Nu i dag kommer jag inte in på msn heller? Fan ena skiten effter den andra! Jobbit när man inte har ett jobb å gå till heller blir man ennu mer förbannad men vad fan ska man slå sönder??  Kanske är lika bra att lira Guitar Hero 3  Musik blir jag lungn av fast helst då lite mer av den aggresiva musiken.. Är man riktigt "Fuck of" alltså av barnan så kan man dundra på Slipkont så blir man lungn sedan. :) Eller om man hadde hafft ett hoj kort kunde man tagit en sväng med hojen! Någon som ska ta motorcykel körkort så skriv gärna ett in lägg.. Jag måste ta mc kortet de är vad jag kallar frihet! Sticka i väg mitt i somman känna vinden blåsa igenom håret hyr någon stuga långt bort å ta dagen som den kommer.. Å sätta sig vid väg kanten å ta en fika å lyssna på the doors - Riders at the Storm!! Fan får sluta drömma nu annars blir jag galen fan! Ha en bra dag alla!!!

Idrotts Galan

Ger en lite tankar om att om jag hadde sattsat på fridrotten så kanske jag hadde sutit där i dag? De är en prestation att slå skol rekordet 3 år i rad fast jag var otränad å rökte.. Hadde minst 2,5 sekunder snabbare att ge.. 100m sprang jag då på 11,49 de gammla skol reckordet låg på 13,02 Varför fortsatte jag inte med fridrotten? Nej fester å strul tog över :(..   60m sprang jag 6,85 de var oxå godkännt endå.. om man tittar på Värdsrekordet på 100m herrar så ligger det på 9,79 de är 2,70sekunder snabbare än vad jag sprang då.. Damernas Värdsreckord tror jag var 11,49 exakt så fort jag har sprungit.. Så bara det är ju ett reckord i sej! :) Höjd hopp var inte min grej där jag saxade över 1,50 tyckte de var bra tror jag kom på 4e plats med det resultatet  Längd hopp 4,80 där jag kom 1a en gång. Det skär i hjärtat att tänka på det faktist!  Det slog mig en sak att de kanske inte är försent att börja springa igen! Springa för livet å ångest å depprision å missbruk. Har läst den boken spring för livet med greger i från arvidsjaur.. Kan han så varför inte? Folk som lyckas syns å hörs mer.. Tänk på alla dom som är medel måttiga men kämpar på en då fast dom aldrig kommer till topen dom borde få en heders medalj i alla fall.. Tror alla har en dåld talang de gäller att hitta den.. Skönt att skriva ner lite tankar trots allt!!

Hej 11-01-08

Jag ska skriva om fredagen även om de är söndag i dag.  I fredags så bowla jag 1a 112 2a 103 3a 124 så det gick inte så där super bra! Käkade 90gram hamburgar meny för 45kr skapligt pris endå.. Sedan gick jag ut till meduza fick inte komma in gratis har alltid fått det förr! Så jag fick ställa mig i kön som alla andra. Sedan dom stängr klockan 3 då gick man å leta effter effter fester men de gick inte så bra hamnade på 7eleven köpt några folk bärs å sedan gick jag till stockhoms södra station tog första tåget till mina foster föreldrar där såv jag tydiligen till nu alltså hela jävla lördagen är borta! dom kunde ju för fan ha väkt mig! De var en riktig rutten stil att dom käkar utan mig med! Nu ska jag ta en cigg i ren frustration! Tack för att ni läser min blogg :)

11-1-08 Fredagen

Hallå nu har man vaknat i skaplig tid har förmodligen vänt till baka dyngnet. De var ca ett halvår sedan man vaknade på vanliga tider.. Hoppas på att komma igång med jobb snarast. Ska skaffa kamera mobil så kan jag lägga ut lite av de jag kommer göra på jobbet.. Förresten är det någon som vet när gta 4 släpps? Kan vara dags att förboka de spelet!  Det värkar bli en ganska fin dag i dag så jag undrar va man ska hitta på??  

God morgon god kväll god efftermiddag

Vaknade halv 1 på natten effter som jag somnade klockan 18,00 effter jag hade käkat.  Nu är klockan 04:54 tiden går extremt fort på natten de är undligt tycker jag?? Satt på youtube å kålla gammla minnen när metallica spelade på stadion.. de var den 12-07-07.Mitt i sommarn. Him var förband..  Var coola smällare Metallica drog av när dom lirade One.. Fy fan va man skrek tappade rösten helt dagen effter..Vi betalade 1600 för metallica biljetten men de var det värt!!

Particles Ligger på ett kul å smart spel...På länken på min sida

                                                                          Mina 12 Försök att slå Rekordet
                                          
                                                    SPELET GÅR UT PÅ ATT UNDVIKA DOM RÖDA BOLLARNA

                                                                          Ska räkna ut snitt poängen!

                                          Lägg märke till att låten tar slut vid 8 bollen å börjar om!
                                          Bollarna stutsar olika varge gång..

1.          219 sekunder   9 bollar
2.          147 sekunder   8 bollar
3.          153 sekunder   8 bollar
4.          131 sekunder   7 bollar
5.          136 sekunder   7 bollar
6.          136 sekunder   7 bollar
7.          176 sekunder   7 bollar
8.          250 sekunder 10 bollar
9.          261 sekunder 10 bollar
10.       110 sekunder    7 bollar
11.       157 sekunder    8 bollar
12.       197 sekunder    9 bollar


                                                          

Spelet Particles

Mitt nyvarande Reckord på det spelet är: .....................         248 sekunder  10 bollar

Tisdag08/01 - 2008

I går så spelade jag bowling han bara med 2 serier effter som vi var 3st å spela en timme man betalar per timme eller serie fast de är billigare per timme!!  1a serien fick jag 140 poäng  2a serien 109 poäng Lite ogämn fast så är jag för det mesta! :)  Snitt poängen måste bli 124,5 poäng snittar då 124 allt över 110 är godkännt i alla fall.. Åt en öl korv som middag i går. 2 kommpisar skulle komma å jag årkade inte laga något käk. Vi satte oss å drack några öl å försökte konsentrera oss på ett brädspel som inte är så lätt speciellt inte om man driker lite. Axis & Allice tror det stavar så ett grymt bra strategi spel ett avanserat risk typ. Gick upp klockan 7,00 i dag Tog en tallrik coco pops med mjölk. sedan satte jag mig här. I dag ska jag skicka en länk till ett spel som var kul å simpelt Tack för i dag!!

Så var det ennu en lördag 5/1 -2008

Har vänt på dyngnet helt nu gick å la mig vid 9 tiden i morse.. Så ställde jag klockan på 13.00 fast fan inte kom jag upp nee.. Utan jag ställde om klockan en gång i halvtimmen så jag gick upp klockan 14.30 en halv timme innan bolaget stängde. Gick ditt köpte öl å cigg fast är som vanligt helt frågande om hur dem här kvällen ska bli? Laddade hem saw4 igår kan rekomendera att den söööög hårt!!!! Så den var inte enns värd att ladda hem men de är klart för ni som sätt 1,2,3, vill säkert veta hur den slutar.  Så jag tröst laddade hem 2 filmer till. Nu har man varit arbetslös i ett halvår då känner man sig utanför å oduglig.. Fast å jobba på ett jobb där det förekommer dråger å väldigt långa dagar å sjuk arbetsledare så kvittar de kanske? Fast tror de var bättre endå för då satt man inte hemma å tänkte så mycket!



                                                                         HA EN TREVLIG HELG!

2008

Vaknade klockan 5.00 i dag inte illa effter som jag brukar såva typ halva dagen! :)
Kom bara på det där med att blogga hört mycket om det på stan.. Ett bra sätt att synas på kanske? Först måste man ju lära sig funktionerna på sidan innan man kan prata med andra å så om att man har en blogg.. Med det verkar påminna om en hemsida..


Hallå

Hej detta är min första blogg någonsin!

Välkommen till min nya blogg!

image2 SÅ HÄR SER JAG UT DÅ :) FAST BILDEN ÄR TAGEN FÖR CA 2ÅR SEDAN..

RSS 2.0