I morron drar jag till sälen

I morron klockan 13.15 sitter jag på bussen med en kommpis vi ska till sälen åkte ju till sälen förra året oxå men det känndes som om de var länge sedan! Köpte ett par bindningar till snowboarden  de var samma modell som jag köpte 500kr kostade dom men dom hadde kostat 1200kr hoppas dom är bra nu så man kan åka som en kung! Kommer hem på lördagen.. så det blir en kort varsel 2 hela dagars åkning.. inte mycket men alltid något sa fan!! image22

Hej

Spelade precis particles bara så där var ett grymmt tag sedan jag lirade det å så  klarade jag hela 15 bollar 548sekunder gör om det! vad ligger reckordet på????? Synd att jag inte filmade det som bevis... aja man lär ju inte få samma resultat igen på ett tag! image20 !!!

Tja ee tis fast nu är det ons

Har varit ute å gått känndes bra måste börja tänka mer på mig själv å inte andras behov. Om man ska komma någon vart här i livet så får man ta tag i saker å ting själv så mycket har jag fattat de är bara att kämmpa på även fast man varit arbetslös i ett halv år! Fast jobb är på gång spelade poker på nätet i dag gick + - 0 satte in 200kr å tog ut 200kr sedan hadde jag 180kr å leka med men dom där poker sidorna känns bara som en stor bluff jag tror jag ska radera bet365 i från min dator man vinner ju inga stora summor.. Då måste man ha ett gudomligt tålamod å det har inte jag. Förresten så har jag tröttnat på att folk ska hälpa mig de är inget fel på mig så låt mig va.. Jag kan ringa er M.M.. om det är något jag undrar över men sluta fråga ut mig är ni snälla jag är faktiskt 25år fyller ju 26 jag är inte 10år längre fatta det!  Drar till fjällen nästa ons ska bli skönt att slippa se betongen jag tycker vintern är fin fast jag föredrar sommaren faktist! Måste hitta mitt snowboard fodral innan jag åker effter som bussarna tydligen inte tar en snowboard utan skydds fodral..De är vell stål kanten som kan skada vad vet jag? image19

Lörda Förmiddag

Hej jag var å spelade bowling i fredags som vanligt gick vell inte så där enastående bra med i alla fall godkännt! Jag åkte till stan kl 00,30 på lördan blir det ju då ja var inne på kellys en timme tip å sedan blev det patrizia.. Sedan åkte jag hem finns inte så mycket att berätta för de hände inget speciellt.Förutom att jag fick en frukost macka på mc-donalds gratis! Nu ska jag käka frukost ha det bra!


Onsdag

Spelade Badminton i dag med ett rack som jag köpt på myrorna de racket höll i 5 hela minuter hahaha... Visst de kostade ju bara 50kr men de var inte enns värt 1kr!!!!!!!!!!!!!!  Några kommpisar har blivit trännings narkomaner dom är melämmar på www.funbeat.com jag har vell planerat att röra på mig mer men det finns ju grännser va fan! haha... Håppas på att dom ringer om jobb till mig snart jag har ju ringt 3-4 gåner nu är det deras tur oxå tycker man ju! Men i dag är jag på ganska gott humör solen skiner å man är utmattad av badminton de tar på kraffterna.. Så blir det ju bowling på fredag som vanligt förra fredan bowlade jag då var de en alkis som la sig mitt på barnan med hännderna över anskiktet å sa högljut    "va fan de går ju så jävla dåligt"  Joo de kan jag faktist hålla med om jag har provat bowling pakad någon gång å då ska man va glad om man träffar en tjegla.. Jag har slarvat lite med bloggen effter som jag har varit uppkoplad på x-boxen i fall ni undrar.. Ha nu en riktigt bra dag de ska jag försöka med jag oxå :)

Fredagen

Tja alla jag spelade bowling som vanligt var någon alkis i högdalen som låg på barnan å vart in oljad... Sedan gick jag till Kellys å sedan Patrizia "sjöng" eller rättare skrek över alla andra stod vi cenen vet inte m man ska va stålt eller skämmas? avgör ni! Råkade förstöra mc donlads snurr dörr... Tror att det inte var någon fara endå! men vet inte de kanske påverkar när dom ska stännga... Jag vet jag är en normal person jag vet jag är napolion :)

RSS 2.0