Jag har tränat i 3 vekor nu

Hej nu har jag börjat träna på allvar! En kommpis fick mig till de å de har börjat förändra mitt liv! Bort i från dråger å dimma in till ett riktigt liv. Första dagen jag sprang så hadde jag kondis lika med en 80årings! årkade knappt 300m sedan var jag helt å hållet slut!! 2 dagen jag sprang klarade jag 600m var helt slut. 3 dagen klarade jag 600m sedan vila jag någon minut sedan sprang jag 600m till.. 4 dagen jag sprang var de dags för 3km effter 1,5km så var jag tvungen att gå för att sedan försöka gå jogga rästen tiden blev 19,03 5 dagen jogga hela 3km utan att gå tiden blev 18,05 6 dagen 3km 17,03 7 dagen 3km öppnade jag alldeles för hårt sprang in i väggen vid 1,5km 8dagen var de dags för 6km som jag joggade helt utan att gå!!! å 9 dagen alltså i dag sprang jag 3km 15,35.. Allt detta har jag gort på 3 vekor! om ca 2 veckor ska jag ställa upp i spring cross som är 6km i skogstigar. har som mål att komma under 55min..Sedan har jag ju inte bara sprungit utan gått promenader å styrketränat å spelat badminton å fotboll å bowling.....

Friskare än någonsin

på 3 veckor har jag ändrat mitt liv.. Lite läskit fort endå.. Täningen är de man behöver för att vara pigg å glad.. Jag tänker knappt på gammalt skit längre de känns skönt. Från knarkare till alkis till att sköta sig å tränna å knappt dricka något alls till att va rökfri!!! Hur många skulle klara de? Så jag är lite stolt faktist! Ni som läser detta är de någon av er som ska till sweden Rock i år.. jag ska ditt men jag vet inte om´jag ska tälta själv? Hoppas någon tältar brevid.. De blir öss vilket fall som helst!

Mån

Har börjat ta tag i mitt liv.. Står på egna ben nu ska bli nästa årets foto modell ;) Livet har aldrig varit så friskt.. Springer tävling om 3 vekor spring cross.. Å sedan blir de hässelby loppet.. Till alla alkisar å pundare där ute vill jag bara säga TA TAG I ERA LIV I STÄLLET FÖR ATT KLAGA!!

RSS 2.0