Hur fan gör man...

Hej nu kan jag leva ett normalt liv..men hallå hur gör mam? Skulle villja ddö egentligen få chansen i från start.. Börjar enns liv när man är 26år så är de inte så lätt! Vet inte vad jag ska göra mer en att bli rock stjärna! på riktigt tro va fan du vill... Men de är de enda jag vet jag ska bli..

7 Januari 2009

Hej i dag har jag ränsat upp min lägenhet slängt allt gammalt skit skönt nu ska jag glömma mitt gammla liv! Finns inte så mycket att komma ihåg i från det mest elände.

Hej måste har varit ett bra tag sisst jag skrev i min blogg

Nu är de år 2009 nu lever jag på att jag ska vara nyckterist fast endå festa järnet pluggar på komvux sedan sten hård träning på gym å springning. Sedan spelar jag ju fotboll oxå nu förtiden.+ att jag håller på med musik.. Har en dröm om att få bli på en gämmn nivå att kunna vara normal i sinnet inte autistisk de är jobbit att hammna i passivetet utan att kunna göra något har varit väldigt passiv i mitt liv men nu äter jag conserta som håller på dagarna men på kvällarna blir de svårare! De förstör mycket att bli passiv man sumpar tjejer å kommpisar kan tycka man är konstig. Kom gärna med tips. de går upp å ner som den största bergodalbarnan i värden..Kul att jag kom på att ta tag i bloggen igen! Ska ge ut en bok om mitt liv men den här bloggen kommer jag ta lite av i boken.. Jag är som leif gw persson i psykologi har ju gått hoss psykologer hela mitt liv

RSS 2.0